Art in de Fik

Vanaf oktober ’22 loopt de duo tentoonstelling van schilderijen van Lies Vanmarcke en de mooie houten meubels van Treeline.

Contacteer ons
Beuk hout boomstamtafel salontafel epoxy staal Treeline design interieur Frank Lloyd Wright architectuur 2
Ode aan de rust
Deugniete

Lies Vanmarcke

Schilder en tekenkunst

Mensen zijn fascinerend. Alle emoties die erbij horen ook. Lies laat zich graag inspireren door mensen die een bepaald verhaal of gevoel meebrengen. Ze vangt beelden en emoties op het doek. Ze vindt het heerlijk om zich te laten meeslepen in een wereld vol kleuren, vormen, blikken, … De vele portretten hebben allen een sterk karakter of brengen een bepaalde sfeer naar boven. Haar werken zijn zeer toegankelijk, hebben een unieke twist en een eigen stijl.  

meer weten over Lies Vanmarcke

Treeline tafel boomstam gevuurde beuk houten poten eigen ontwerp design atelier ambacht Kluisbos feest evenement familie vrienden brunch 04
Treeline met 3

Treeline

Treeline is een uniek familieproject waarbij drie broers met een passie voor bomen, hout en ambacht samenwerken aan de creatie van lokale, duurzame boomstamtafels en -producten. Het gebruikte hout – van kleinschalig fruithout tot uitzonderlijke, inheemse houtsoorten – is lokaal en afkomstig van oude, afgedankte boomstammen van bomen die de broers zelf hebben geveld. De boomstammen – elk met hun karakter en onvolmaaktheden – krijgen in het atelier een tweede leven en worden bewerkt, al dan niet met epoxy, tot bijzondere creaties met elk een uniek verhaal.

meer weten over Treeline

Andere edities

DRJ 8427

Wil je langskomen?

Kunst is voor ons alles dat met passie en vakmanschap gecreëerd werd. Wij geven jullie graag de plaats om jouw passie ten toon te stellen. Onze toonzaal met demotuin en zwembad is geschikt voor zowel binnen als buiten expo’s. Binnen is er veel ruimte, hoge witte muren, hoekjes met véél lichtinval en donkerder plaatsen.  We hadden al schilders, beeldhouwers, fotografen, lederbewerkers, houtbewerkers, prachtige stoffen en tapijten, lichtarmaturen, en zo voort.

Ben je kunstenaar en wil je graag bij ons exposeren ? Aarzel niet en bel ons voor meer info.

Hou je van kunst ? Breng dan regelmatig een bezoek aan onze toonzaal of geef ons een seintje als je op de hoogte gebracht wenst te worden van nieuwe tentoonstellingen.