Art in de Fik

Op dit moment loopt er in Art in De Fik nog een prachtige tentoonstelling van Jan Desmarets en Mugo. Nog volledig coronaproof te bezoeken tot eind maart. Vanaf oktober 2021 komt de getalenteerde fotografe Emilie Bonjé in de Fik Expo.

Contacteer ons
IMG 8133MR
MG 5006MR
MG 7174MR

Jan Desmarets

Jan bracht zijn jeugd door in Wervik. Hij studeerde beeldhouwkunst aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten te Gent.

Meester Jef Vermassen typeert deze Vlaamse beeldhouwer als volgt: “Hij is begeesterd door de immense kracht, de intense schoonheid en de sensuele lenigheid van bepaalde dieren en mensen dat hij niet anders kan dan zijn eigen intensieve kracht aan te wenden om wat in zijn geest is ontsproten te uiten in zijn kunstcreaties en echt tot leven te brengen.”

DRJ 7022
DRJ 7025

Mugo

Mugo, pseudoniem van Moeraert Hugo, woont en werkt in Heusden. Hij volgde avondonderwijs aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten.

Zijn grafisch werk omvat uiteenlopende thema’s over rechters, advocaten, kastelen en bordelen, goochelaars en jongleurs en is veelal erotisch getint.

Mugo is een anglofiele romanticus, illusionist, epicurist, visser op grote snoeken, lid van de Magicians Club of London, Professor in de Pomologie, illustrator der criminele geheimzinnigheden, verzamelaar van blikken speelgoed en bizarre curiosa in mint condition én bewonderaar van Jean Ray, Jacques Brel, Edgar Allen Poe en Oscar Wilde.

Andere edities

DRJ 8427

Wil je langskomen?

Kunst is voor ons alles dat met passie en vakmanschap gecreëerd werd. Wij geven jullie graag de plaats om jouw passie ten toon te stellen. Onze toonzaal met demotuin en zwembad is geschikt voor zowel binnen als buiten expo’s. Binnen is er veel ruimte, hoge witte muren, hoekjes met véél lichtinval en donkerder plaatsen.  We hadden al schilders, beeldhouwers, fotografen, lederbewerkers, houtbewerkers, prachtige stoffen en tapijten, lichtarmaturen, en zo voort.

Ben je kunstenaar en wil je graag bij ons exposeren ? Aarzel niet en bel ons voor meer info.

Hou je van kunst ? Breng dan regelmatig een bezoek aan onze toonzaal of geef ons een seintje als je op de hoogte gebracht wenst te worden van nieuwe tentoonstellingen.