Itho Daalderop

Itho Daalderop streeft ernaar om mensen plezieriger te laten wonen, werken en leven – met een assortiment dat bestaat uit duurzame verwarmings-, warm water-, ventilatie- en regeltechniekoplossingen. Dat doen we als ontwikkelaar en producent, maar ook als adviserend en ondersteunend partner voor overheden, studieburelen, bouwpromotoren en installateurs bij nieuwbouw- en renovatieprojecten.
Met onze innovatieve producten en systemen zorgen we voor een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat. Wij maken energieneutraal wonen – volgens de klimaateisen van morgen – vandaag al mogelijk.
De ogenschijnlijke tegenstrijdigheid tusen een comfortabel, gezond en betaalbaar binnenklimaat én een lager – of zelfs geen – energieverbruik fascineert ons. De combinatie is onze uitdaging. Dit alles komt samen in onze slogan: Climate for life.

Superia

Superia is een staalradiator, made in Belgium, waar de tijd nog steeds geen vat op heeft.
Hij beantwoordt aan elke verwarmingsbehoefte tegen een betaalbare prijs en is al jaren het synoniem van degelijkheid, efficiëntie, veiligheid en duurzaamheid.
Geen wonder dat zoveel nieuwbouwers, verbouwers, architecten en installateurs in binnen- en buitenland voor Superia radiatoren blijven kiezen. Een degelijke radiator is heel wat waard in deze tijd. Op zoek naar een efficiënte en betaalbare radiator, ook effectief bij lage watertemperaturen én met 10 jaar fabrieksgarantie? Gevonden!

Bulex

Al meer dan 80 jaar is het Belgische merk Bulex één van de marktleiders in België op het gebied van verwarming en sanitair. Als lid van de Vaillant Group versterken we deze positie. Vandaag de dag bieden we ook eenvoudige oplossingen aan op het gebied van hernieuwbare energieën zoals warmtepompen, zonneboilers en airco.
Onze missie: Altijd aan uw zijde staan

Vaillant

Vaillant Group is internationaal marktleider op het gebied van verwarmings- en ventilatietechnologie. Vaillant biedt haar klanten wereldwijd milieuvriendelijke en energiebesparende systemen die hoofdzakelijk werken op duurzame energie. Het productaanbod omvat zonneboiler- en zonnepaneelsystemen, warmtepompen, ventilatietoestellen voor gebouwen met een laag energieverbruik, gecombineerde warmte- en energiesystemen en verwarmingstoestellen met een hoog rendement op basis van fossiele brandstoffen en slimme thermostaten. Dit aanbod wordt aangevuld met een grote verscheidenheid aan diensten.
Vaillant België is een dochteronderneming van de Vaillant Group die gevestigd is in Remscheid, Duitsland. De Vaillant Group is opgericht in 1874 en is nog steeds voor honderd procent een familiebedrijf.
Vaillant België is sinds de jaren tachtig actief op de Belgische markt.

Referenties

Centrale verwarming in studentenwoning Gent

Eind augustus 2015, net voor de aanvang van het nieuwe academiejaar hadden we de plaatsing voorzien van een nieuwe CV installatie voor onze studentenkamers. Fik werd hiervoor gecontacteerd, zowel voor de levering en de plaatsing … Verder lezen

Jo De Rammelaere

CV met zoneregeling Gent

Alles werkt prima, we zijn tot nog toe zeer tevreden, het EvoHome systeem beantwoordt perfect aan onze verwachtingen. Maar, en dat mag ook gezegd, we zijn zeer tevreden met jullie service: technisch goed onderlegd, vriendelijk, … Verder lezen

R. De Maeseneer

fik toonzaal

U bent van harte welkom. Wij zijn een DRU inspiration store, u kan bij ons wel meer dan 20 tentoongestelde haarden van Dru, Spartherm, Global Fires en Dik Geurts komen bekijken. Ook andere sterke merken zoals Bellfires, Barbas, Wellstraler en Faber zijn aanwezig. Kom een kijkje nemen en ontdek hoe een haard warmte in uw interieur kan brengen.

8 redenen om voor fik te kiezen

Belgisch familiebedrijf
CERGA-gecertificeerd
Concept toonzaal
Goed opgeleide medewerkers
Klantgerichte service
Meer dan 50 jaar ervaring
Officiële dealer
Ruim assortiment

Artikels

Bouwverlof 2020

De zomervakantie staat weer voor de deur en ook wij gaan er binnenkort enkele weken tusssenuit om de batterijen op te laden. FIK zal gesloten zijn van zaterdag 11 juli tot en met maandag 3 … Verder lezen