Kiezen voor een FIK zwembad van Leisure Pools is kiezen voor top kwaliteit

FIK is niet voor niets uw favoriete partner voor het aanleggen van zwembaden in Oost-Vlaanderen, want wij verdelen zwembaden van Leisure Pools. Leisure Pools bouwt als enige zwembadbouwer ter wereld geïsoleerde monoblok zwembaden die volledig bestaan uit full epoxy vinylester, met een gewapende kern van supervezels. Wat betekent dat? Andere monoblok zwembaden bevatten polyester. Dit is goedkoper, maar ook gevoelig voor osmose. Leisure Pools gebruikt geen polyester: we werken enkel met het veel duurzamere vinylester dat osmosebestendig is. De versterking met supervezels en strenge kwaliteitscontroles maken onze zwembaden helemaal onverslijtbaar. Daarom geniet u een levenslange garantie op uw monoblok zwembad.

Reeds jaren brengen de haarden van FIK warmte en sfeer in en rond uw woning, maar nu kan u ook op ons rekenen voor het plaatsen van zwembaden die voor verkoeling en ontspanning zorgen in uw tuin. Zo dragen wij bij aan de ultieme beleving van uw thuis.

Kom langs in onze vernieuwde toonzaal met zwembad en ontdek onze kwalitatieve zwembaden.

Fik is lid van de federatie van zwembadbouwers
Aansluiting bij de Groepering van Algemene Aannemers van “Zwembadbouwers”
Onze onderneming is lid van de Groepering van Algemene Aannemers van “Zwembadbouwers”, opgericht binnen de Federatie van Algemene Bouwaannemers van de Confederatie Bouw.
In geval van conflict verbinden de partijen van deze overeenkomst zich ertoe – vóóraleer gerechtelijke stappen te ondernemen – een erkend bemiddelaar in te schakelen om het geschil in der minne te proberen te regelen.
 De Groepering kan de partijen van deze overeenkomst voorstellen om gratis beroep te doen op de erkende bemiddelaar van de groepering. De klachten kunnen in dit geval worden ingediend per email ([email protected]) of via het online-formulier op de website van de Groepering
(www.zwembad-bouwers.be, Lombardstraat 42, 1000 Brussel). De klachten worden binnen de 14 dagen aan de klager bevestigd. Ze worden gratis en met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld door een erkende bemiddelaar.

Referenties

DRU metro 130/2 Heusden - Destelbergen

De ingewerkte LED verlichting in de omkasting creëert een extra gezellige sfeer die de warme kleuren van het interieur nog beter doen uitkomen.

Familie Gavel

Onderhoud radiatoren Sint Amandsberg

“Vorige week hebben we jullie technieker Nick over de vloer gehad. Een heel vriendelijke man, we zijn heel tevreden over zijn werk, hij heeft proper gewerkt en alles achteraf nog eens getest!”

Van Wassenhove Annie

fik toonzaal

U bent van harte welkom. Wij zijn een DRU inspiration store, u kan bij ons wel meer dan 20 tentoongestelde haarden van Dru, Spartherm, Global Fires en Dik Geurts komen bekijken. Ook andere sterke merken zoals Bellfires, Barbas, Wellstraler en Faber zijn aanwezig.  Buiten geniet u van een prachte tuin met Leisure Pool zwembad. Kom een kijkje nemen en ontdek hoe het FIK team jouw droombeleving in jouw thuis creëert.

8 redenen om voor fik te kiezen

Belgisch familiebedrijf
CERGA-gecertificeerd
Concept toonzaal
Goed opgeleide medewerkers
Klantgerichte service
Meer dan 50 jaar ervaring
Officiële dealer
Ruim assortiment