Een warme winter met een haard van Fik

Klaar voor de winter?

Het zwemgerief is al een hele poos opgeborgen in de kast. De lange zomerdagen ruilen we stilaan in voor gezellige momenten in huis. Herhalingen van feuilletons worden vervangen door nieuwe televisieprogramma’s. De heerlijke winterperiode maakt zijn jaarlijkse intrede.

Inbouwhaarden op gas of hout

Iedereen heeft zijn eigen voorkeur als het aankomt op haarden. Het knetteren van het hout is vaak één van de sterkste argumenten. En terecht. Het rustgevende geluid en de nodige warmte vullen uw living helemaal.
Toch is er een alternatief dat even populair is; een inbouwhaard op gas. Zijn onderhoudsvriendelijkheid en gebruiksgemak overstijgen al zijn concurrenten. Fik zoekt gericht uit wat bij u past.

Één met uw interieur

De haard van vroeger stond gekend voor zijn functionaliteit. Het had één concreet doel; warmte bieden. Vandaag is een haard in uw interieur even goed een designstuk. Voor elk interieur biedt Fik mogelijkheden; zo wordt uw haard één met de totaalsfeer. Klassiek, modern of een tikje eigenwijs? Wij zorgen ervoor dat uw woonkamer optimaal tot zijn recht komt.

Genieten van warmte

Iedereen vult zijn perfecte avond zelf in. Maar toch hebben we het allemaal lekker warm in huis. Een goed glas wijn? Een stevig boek? Even met de laptop op schoot? Elke activiteit valt te combineren met de kracht van een haard. Met zijn esthetische toets straalt hij klasse en comfort uit in uw living. Zo bent u zeker van de nodige quality time thuis.

Warmte op maat

Een inbouwhaard moet kloppen. Neem geen genoegen met goed maar wel met perfectie. Onze specialisten in maatwerk bezorgen u gegarandeerd een warm gevoel!

Andere artikelen

TOTALE UITVERKOOP TOONZAALTOESTELLEN WEGENS VERBOUWING

Wij gaan verbouwen en verkopen een selectie van onze toonzaalmodellen aan superprijzen. Contacteer Glenn en maak een afspraak via het nummer…
Read more >

Aangepaste openingsuren in december 2022

Wij zijn uitzonderlijk gesloten op Vrijdag 9 en zaterdag 10 december : gesloten Vrijdag 23 en 30 december gesloten vanaf 15u Zaterdag 24 en…
Read more >

Actiemaand van 1 tem 31 maart

Wij nodigen u en uw partner van harte uit op onze opendeurdagen, gekoppeld aan onze expo PIQURE waar u het nieuwe werk kan ontdekken va…
Read more >