Het verhaal achter fik

Multigas bestaat al meer dan 60 jaar en levert propaangas over heel Vlaanderen. Maar daarnaast heten wij u ook van harte welkom in onze mooie FIK toonzaal met haarden. Bent u op zoek naar een binnen- of buitenhaard? Kom dan vrijblijvend langs.

Wij helpen u met plezier verder bij het uitwerken van uw droomproject!

Contacteer ons
DRJ 8410 HDR klein 1
oude foto 4

Belgisch familiebedrijf sinds 1959

Ons verhaal begint in 1959: het jaar waarin Multigas (toen Gandagas) werd opgericht. Propaangas was toen de allernieuwste energievorm op de markt. Vandaag – 65 jaar later – mogen wij met trots zeggen dat wij de grootste onafhankelijke gasleverancier zijn voor particulieren en bedrijven in Vlaanderen.
Als familiebedrijf willen we altijd blijven innoveren, we vinden het ontzettend belangrijk om mee te gaan met nieuwe woontrends en met onze expertise in het achterhoofd, hebben we dus besloten om creatief aan de slag te gaan.

EenNieuweStijl

Een nieuw idee groeide … haarden

Een nieuw idee groeide… We plaatsen al geruime tijd haarden met omkasting in samenwerking met interieurarchitecten en sinds jaar en dag werken we met getalenteerde techniekers. Redenen genoeg om uit te breiden. In 2016 openden we onze toonzaal, waar iedereen terecht kan voor verwarming en haarden met mooie omkasting. De totaaloplossingen voor haarden die we daar aanbieden zijn meer dan alleen een technisch product en dus werd een nieuwe afdeling binnen Multigas opgericht: Fik by Multigas.

 

DRJ 8043

Het Fik Team

Een goede mix van ervaren vakmensen en jong dynamische medewerkers zorgt voor de vakkundige plaatsing van jouw haard en zwembad. Deze foto werd genomen op onze jaarlijkse kick off meeting in oktober 2020, we hielden toen rekening met de covid maatregelen, waardoor we erg verspreid staan. Toch willen wij jou graag leren kennen ! Dus kom langs in onze toonzaal en maak kennis met ons top-team.

5/5

Wij zijn al jaren tevreden klant bij Multigas voor onze aardgaskachels. Nu we een nieuwbouw woning plaatsten, aarzelden we dan ook geen seconde om samen te werken met FIK voor een inbouwhaard. De samenwerking was uiterst vlot en het resultaat is prachtig.

Onze merken

background 2

Interesse of een vraag?

Heb je een vraag over Multigas, over Fik, of over onze verschillende producten en diensten; wij helpen je graag verder ! Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op want ons team kijkt er alvast naar uit om jou te leren kennen.