Hybride warmtepomp installatie

Wil je minder gas verbruiken? Koppel dan je ketel aan een warmtepomp en maak er een hybride verwarmingssysteem van. Op deze manier combineer je het beste van twee werelden.

Contacteer ons
foresty
warmtepompen

A+++ met hybride lucht-water warmtepomp

De MUSE hybride lucht-water warmtepomp van M1glio voldoet aan de hoogste Europese prestatie- en ontwerpnormen. Door gebruik van slimme technologie heeft deze een efficiëntie (COP) in de top van de Europese markt: tot 4,61 voor verwarmen en 4,05 voor koelen.

software2

Intelligente bediening

Met een eenvoudig softwareplatform wordt alles gecontroleerd en aangestuurd. Dit kan zowel lokaal als in de cloud. Onze slimme thermostaten maken het mogelijk om de warmtepomp direct aan te sturen, zonder dat er dure koppelingssystemen geïnstalleerd hoeven te worden. Dit zorgt voor een efficiënte en kosteneffectieve oplossing.

background 3

Offerte aanvragen

Wil je energie besparen? Meteen goed advies van een bedrijf die meerdere technieken ten volle beheerst? Vraag vrijblijvend een offerte aan op maat van jouw project.

 

 

 

Onze troeven

Familiebedrijf sedert 1959
Cerga geschoold team
Plaatsing, onderhoud en herstelling
Familiebedrijf sedert 1959

Familiebedrijf sedert 1959

Ons verhaal begint in 1959: het jaar waarin Multigas (toen Gandagas) werd opgericht. Propaangas was toen de allernieuwste energievorm op de markt.
Als familiebedrijf willen we altijd blijven innoveren, we vinden het ontzettend belangrijk om mee te gaan met nieuwe woontrends en met onze expertise in het achterhoofd, hebben we dus besloten om creatief aan de slag te gaan met verwarmen anno 2023!

Afbeelding2

Afbeelding1
Cerga geschoold team

Cerga geschoold team

We zijn gespecialiseerd in elke vorm van verwarming. Voor hybride installaties staat een gespecialiseerd team klaar om samen met u uw project uit te werken. Zij zorgen ervoor dat je snel kan genieten van gezellige warmte in huis. Zo zijn al onze medewerkers Cerga geschoold voor propaan- en aardgas, dat garandeert u een veilige installatie conform de wetgeving voor gas en hybride systemen.

DRJ 1976 2 Techniekers Gent too

Cerga kort
Plaatsing, onderhoud en herstelling

Plaatsing, onderhoud en herstelling

Naast een vakkundige installatie onderscheiden wij ons door de naservice. Al bij de initiële plaatsing van een warmtepomp besteden we veel aandacht aan de latere onderhoudsvriendelijkheid. Dit is zowel in jouw als ons voordeel. Alle installaties en systemen die we plaatsen, onderhouden we ook. Wij beschikken over een eigen serviceteam dat zich volledig toelegt op onderhoud en het oplossen van technische defecten. In veruit de meeste gevallen zitten in onze servicewagen de nodige onderdelen om een herstelling uit te voeren. Zo voorzien wij steeds een rijdende stock van strategische onderdelen.

Ook ligt in ons magazijn een ruimte stock aan vervangonderdelen van onze vaste merken.

Nick
nick

Jonathan
jonathan

Vaak gestelde vragen

 • Hoeveel kost het om een warmtepomp te installeren?

  De kosten van het installeren van een warmtepomp variëren afhankelijk van het type warmtepomp dat u kiest en de grootte van de ruimte die u wilt verwarmen. Over het algemeen zijn warmtepompen duurder dan traditionele verwarmingssystemen, maar ze kunnen op de lange termijn geld besparen op uw energierekening. Hybride systemen bieden op dit moment de beste terugverdientijd.

 • Welke soorten warmtepompen zijn er?

  Er zijn drie hoofdtypen warmtepompen: lucht-lucht, lucht-water en grond-water. Lucht-lucht warmtepompen halen warmte uit de buitenlucht en gebruiken deze om een ruimte te verwarmen. Lucht-water warmtepompen halen warmte uit de buitenlucht en gebruiken deze om water te verwarmen. Grond-water warmtepompen halen warmte uit de grond en gebruiken deze om water te verwarmen.

 • Wat zijn de voordelen van een hybride warmtepomp?
  • Lager energieverbruik: Een hybride warmtepomp gebruikt minder gas dan een traditionele cv-ketel, waardoor je energierekening lager zal uitvallen.
  • Milieuvriendelijk: Door het verminderde gasverbruik draag je bij aan een beter milieu.
  • Comfortabel: Een hybride warmtepomp zorgt voor een comfortabel binnenklimaat, zonder dat je hoeft in te leveren op comfort.
  • Flexibel: Een hybride warmtepomp schakelt automatisch over naar de cv-ketel als de temperatuur te laag wordt, waardoor je altijd verzekerd bent van een warm huis.
 • Wat is een warmtepomp en hoe werkt het?

  Een warmtepomp is een apparaat dat warmte uit de omgeving haalt en deze gebruikt om een ruimte te verwarmen. Het werkt op dezelfde manier als een koelkast, maar in plaats van warmte af te voeren, wordt het gebruikt om een ruimte te verwarmen (of af te koelen).