Geef je interieur het mooiste cadeau met kerst

Niets gezelliger tijdens de kerstdagen dan een warm interieur. Wij doken in de kersttrends en zetten enkele tips op een rij voor een gezellig eindejaar.

Breng buiten naar binnen
Een stevige wandeling in het bos, langs een dampend meer of zompig weiland. Die sfeer breng je binnen in je eetkamer met een combinatie van wit, zilver, eucalyptusgroen en verschillende tinten blauw.

Zweeds thuiskomen
Fan van IKEA? Dan is deze kersttrend iets voor jou. Met veel licht hout, wit en fel kerstrood. Geen fan van de Scandinavische stijl? Dan beperk je deze interieurtips misschien maar gewoon tot het kleinste kamertje.

Pure harmonie
Of je nu een gashaard hebt of een open haard met houtblokken, met kerst verdient ook je schouw de gepaste kerstoutfit. Ga bijvoorbeeld voor eenvoudige, onopvallende materialen en een neutraal kleurenpalet: sobere kerstkleuren en warme tinten zoals vanille en honing.

Chique dinges
Mag het wat chiquer? Ga dan voor glans, glitter en glamour aan je eettafel. Gebruik parelkleurige materialen zoals schelpen en edelstenen. De trendkleur bij uitstek is hier nog altijd marsala. Mag het ook wat stoerder? Leg zwarte accenten: matzwarte kerstballen, zwarte geweven manden en kerstfiguren in zwart glas.

Andere artikelen

TOTALE UITVERKOOP TOONZAALTOESTELLEN WEGENS VERBOUWING

Wij gaan verbouwen en verkopen een selectie van onze toonzaalmodellen aan superprijzen. Contacteer Glenn en maak een afspraak via het nummer…
Read more >

Aangepaste openingsuren in december 2022

Wij zijn uitzonderlijk gesloten op Vrijdag 9 en zaterdag 10 december : gesloten Vrijdag 23 en 30 december gesloten vanaf 15u Zaterdag 24 en…
Read more >

Actiemaand van 1 tem 31 maart

Wij nodigen u en uw partner van harte uit op onze opendeurdagen, gekoppeld aan onze expo PIQURE waar u het nieuwe werk kan ontdekken va…
Read more >