Maak je woonkamer winterklaar.

Veel mensen doen een grote voorjaarsschoonmaak, maar ook een najaarsopruim doet deugd. Het ideale moment om je woonkamer winterklaar te maken. Een kerstboom is wat te vroeg, maar warmte en gezelligheid zijn altijd welkom. Zo heb je een knusse living om thuis te komen na een frisse herfstboswandeling.

hond-haard

Plaids en kussentjes

Een mooie, kleurrijke, zachte plaid in de sofa lokt je naar gezellige zetelavonden. Heb je een strakke woonkamer? Dan kan een plaid in het accentkleur een extra toets geven.

Een zitkussen

Niet iedereen zit even graag in een zetel. Vooral kinderen hebben graag wat meer ruimte en verkiezen de grond. Met of zonder tapijt, een extra groot kussen maakt het extra gezellig. Ook ideaal voor de koukleumen die wat dichter bij de kachel willen kruipen.

Verlichting

Essentieel voor gezelligheid: verlichting. Lichten die je kan dimmen of een leeslamp zorgen dat het niet altijd overbelicht is. Ook leuk: een haard met ingebouwde verlichting. Zo geniet je dubbel van het prachtige vlammenspel dat je haard toont.

Geuren

Herfst is ook blaadjes laten knisperen, de geur van dennenbomen en nat hout. Breng dit herfstbos naar je woonkamer. Een houtstronk, een bloemenstukje met dennenappels of een mandje kastanjes helpen om gezelligheid in je woonkamer te brengen.

Andere artikelen

Actiemaand van 1 tem 31 maart

Wij nodigen u en uw partner van harte uit op onze opendeurdagen, gekoppeld aan onze expo PIQURE waar u het nieuwe werk kan ontdekken va…
Read more >

Ontdek onze Mini Pools op de Belgian Pool Day 12 maart 2022

We hebben alvast deze Fijiplunge in ons assortiment mini pools die speciaal ontworpen zijn voor de stadstuin. Binnenkort bieden wij ook kwal…
Read more >

Energiezuinige zwembaden

Onze zwembadtechnologie is uiterst energiezuinig. Via een PLC sturing zorgen wij ervoor dat de warmtepomp draait wanneer dat het voordeligst…
Read more >