Maak je woonkamer winterklaar.

Veel mensen doen een grote voorjaarsschoonmaak, maar ook een najaarsopruim doet deugd. Het ideale moment om je woonkamer winterklaar te maken. Een kerstboom is wat te vroeg, maar warmte en gezelligheid zijn altijd welkom. Zo heb je een knusse living om thuis te komen na een frisse herfstboswandeling.

hond-haard

Plaids en kussentjes

Een mooie, kleurrijke, zachte plaid in de sofa lokt je naar gezellige zetelavonden. Heb je een strakke woonkamer? Dan kan een plaid in het accentkleur een extra toets geven.

Een zitkussen

Niet iedereen zit even graag in een zetel. Vooral kinderen hebben graag wat meer ruimte en verkiezen de grond. Met of zonder tapijt, een extra groot kussen maakt het extra gezellig. Ook ideaal voor de koukleumen die wat dichter bij de kachel willen kruipen.

Verlichting

Essentieel voor gezelligheid: verlichting. Lichten die je kan dimmen of een leeslamp zorgen dat het niet altijd overbelicht is. Ook leuk: een haard met ingebouwde verlichting. Zo geniet je dubbel van het prachtige vlammenspel dat je haard toont.

Geuren

Herfst is ook blaadjes laten knisperen, de geur van dennenbomen en nat hout. Breng dit herfstbos naar je woonkamer. Een houtstronk, een bloemenstukje met dennenappels of een mandje kastanjes helpen om gezelligheid in je woonkamer te brengen.

Andere artikelen

TOTALE UITVERKOOP TOONZAALTOESTELLEN WEGENS VERBOUWING

Wij gaan verbouwen en verkopen een selectie van onze toonzaalmodellen aan superprijzen. Contacteer Glenn en maak een afspraak via het nummer…
Read more >

Aangepaste openingsuren in december 2022

Wij zijn uitzonderlijk gesloten op Vrijdag 9 en zaterdag 10 december : gesloten Vrijdag 23 en 30 december gesloten vanaf 15u Zaterdag 24 en…
Read more >

Actiemaand van 1 tem 31 maart

Wij nodigen u en uw partner van harte uit op onze opendeurdagen, gekoppeld aan onze expo PIQURE waar u het nieuwe werk kan ontdekken va…
Read more >