Multigas verwelkomt Fik

Een nieuwe afdeling binnen ons familiebedrijf

Ons verhaal begint in 1959: het jaar waarin Multigas (toen Gandagas) werd opgericht. Propaangas was toen de allernieuwste energievorm op de markt. Vandaag – 62 jaar later – mogen wij met trots zeggen dat wij de grootste onafhankelijke gasleverancier zijn voor particulieren en bedrijven in Vlaanderen.
Als familiebedrijf willen we atijd blijven innoveren, we vinden het ontzettend belangrijk om mee te gaan met nieuwe woontrends en met onze expertise in het achterhoofd, hebben we dus besloten om creatief aan de slag te gaan!

Een nieuw idee groeide… We plaatsen al geruime tijd haarden met omkasting in samenwerking met interieurarchitecten en sinds jaar en dag werken we met getalenteerde techniekers. Redenen genoeg om uit te breiden. In 2016 openden we onze toonzaal, waar iedereen terecht kan voor verwarming en haarden met mooie omkasting. De totaaloplossingen voor haarden die we daar aanbieden zijn meer dan alleen een technisch product en dus werd een nieuwe afdeling binnen Multigas opgericht: Fik by Multigas.

De winkel Fik breidde langzaamaan uit. In 2020 besloten we om naast het plaatsen van binnen- en buitenhaarden, ook te starten met de plaatsing van zwembaden. Dit was een logische stap: we zorgen voor de ‘finishing touch’ binnenshuis met een prachtige haard en dat willen we ook buiten kunnen doen. Onze techniekers beschikken over de skills om naast haarden ook zwembaden te installeren en dus willen we met Fik de mogelijkheid geven aan onze klanten om binnen én buiten voor een totaalproject te kiezen.

Concreet betekent dit dat Multigas propaangas blijft leveren over heel Vlaanderen, maar dat wij u daarnaast ook van harte welkom heten in onze mooie FIK toonzaal met zwembad. Bent u op zoek naar een binnen- of buitenhaard of een zwembad? Kom dan vrijblijvend langs. Wij helpen u met plezier verder bij het uitwerken van uw droomproject!

Voor meer informatie bent u steeds welkom in onze toonzaal: Wiedauwkaai 109, 9000 Gent en op onze website: www.fik.be

FIK logo algemeen

Andere artikelen

TOTALE UITVERKOOP TOONZAALTOESTELLEN WEGENS VERBOUWING

Wij gaan verbouwen en verkopen een selectie van onze toonzaalmodellen aan superprijzen. Contacteer Glenn en maak een afspraak via het nummer…
Read more >

Aangepaste openingsuren in december 2022

Wij zijn uitzonderlijk gesloten op Vrijdag 9 en zaterdag 10 december : gesloten Vrijdag 23 en 30 december gesloten vanaf 15u Zaterdag 24 en…
Read more >

Actiemaand van 1 tem 31 maart

Wij nodigen u en uw partner van harte uit op onze opendeurdagen, gekoppeld aan onze expo PIQURE waar u het nieuwe werk kan ontdekken va…
Read more >