Najaartrends 2017: ruimte en aardse kleuren

Nu het einde van de zomer is ingezet en de dagen stilaan korter worden, is het tijd om na de najaarschoonmaak het interieur klaar te stomen voor gezellige en sfeervolle avonden. Warme kleuren, decoratieve accenten en een huiselijk gevoel zorgen voor dat tikkeltje meer. Huiselijk gevoel betekent warmte en gezelligheid. Samen rond het vuur, turend in de vlammen maakt van een herfst- of winteravond een gezellige tijd. Een gashaard of kachel kan zorgen voor dat behaagelijke gevoel.

Sfeer en ruimte in huis

De huidige bouw-en woontrend uit zich in open benedenruimtes. Gedaan met het hokjesdenken. De keuken en woonkamer zijn één geheel en mensen verkiezen ruimte en functionaliteit afgewerkt met een natuurlijke en gezellige sfeer.

Aardse kleuren

De aardse kleuren, iedereen kent ze, iedereen wilt ze. Ze bieden rust en geborgenheid met een vertrouwd gevoel. Urban jungle planten brengen bijvoorbeeld leuke natuurlijke accenten naar het interieur en ogen chique. Terracottakleuren passen dan ook weer goed bij de grijsblauwe trendkleuren. Natuurlijk mag de natuurlijke gloed van vuur niet ontbreken! Het licht van de vlammen bevat een groot kleurenspectrum van gele, rode, witte en oranje tinten.

De wereld in je woonkamer

In 2017 is het moeilijk iemand te vinden die niet dagelijks zijn feeds en statussen checkt. Overal wil men een venster op de wereld. Maar geef toe wat is leuker: In een station vlug nog even zoeken naar het nummer van een taxi of gewoon thuis met je partner voor de haard zoeken naar een nieuwe bestemming voor die volgende verre reis? Neem uw laptop of tablet gewoon mee in de zetel en blijf niet achter dat logge bureau!

Meer in huis

Dat we in het najaar voornamelijk binnenshuis zullen vertoeven staat buiten kijf. Maar in de huidige progressieve werkomstandigheden spenderen we nog meer tijd in huis. We werken er nu ook! Wie in stedelijk gebied woont of gaat werken in onze grootsteden, kan ook aan thuiswerk doen. Mensen richten dan maar al te graag een gezellige bureau of hoek in. Hierbij wordt een Deense designlamp steeds vaker gekozen boven de statige bureaulamp. Zo zijn er de verstelbare hanglampen die zorgen voor het juiste licht. Je kan ze dichterbij brengen of gewoon heel hoog hangen. Mooi en functioneel dus!

Breng een bezoek aan onze toonzaal en voel hoe een geïntegreerde haard of kachel mee bouwt aan de sfeer van je ruimte!

Andere artikelen

Actiemaand van 15 oktober tem 15 november

Wij nodigen u en uw partner van harte uit op onze opendeurdagen, gekoppeld aan onze expo CRUST waar u het nieuwe werk kan ontdekken van…
Read more >

Bouwverlof van 12 juli tem 2 augustus

Tijdens het bouwverlof van 12 juli tem 2 augustus blijven wij open op afspraak. Aarzel niet en contacteer ons via 09 230 44 03 of via info@f…
Read more >

Actiemaand 15/2 tot 15/3/2021

Beste Fik klant, Ook dit voorjaar nodigen wij jou en jouw partner van harte uit op onze opendeurdagen, je kan er onze toonzaal en onze gloed…
Read more >