Toonzaal FIK terug open, met een blik op de toekomst.

Het doet ons veel plezier dat wij vanaf woensdag 13.05 onze toonzaal terug kunnen openstellen voor onze klanten. Niet alleen kunnen wij u weer verwelkomen om ons assortiment te komen bekijken en beleven, wij zijn ook volop bezig met het herwerken van onze bureaus om onze klanten in de toekomst nog beter te kunnen bijstaan bij hun keuze en de verdere opvolging van de werken.

Als gevolg van deze verbouwing lopen er momenteel uitzonderlijke promoties op ons assortiment kachels, dus kom zeker eens langs.

U bent zonder afspraak welkom van woensdag tot en met vrijdag tussen 13u00 en 17u30, en op zaterdag doorlopend van 10u00 tot 15u30. Daarbuiten is het steeds mogelijk om een afspraak te maken via het nummer 09 230 44 03.

Bedankt voor jullie geduld in deze toch wel uitzonderlijke tijden en graag tot binnenkort weer.

Het FIK-team.

fik toonzaal

U bent van harte welkom. Wij zijn een DRU inspiration store, u kan bij ons wel meer dan 20 tentoongestelde haarden van Dru, Spartherm, Global Fires en Dik Geurts komen bekijken. Ook andere sterke merken zoals Bellfires, Barbas, Wellstraler en Faber zijn aanwezig. Kom een kijkje nemen en ontdek hoe een haard warmte in uw interieur kan brengen.