Toonzaal met demotuin en zwembad

Je bent van harte welkom. Wij zijn een DRU inspiration store, je kan bij ons wel meer dan 20 tentoongestelde haarden komen bekijken. Buiten geniet je van een prachtige tuin met zwembad. Kom een kijkje nemen en ontdek hoe het FIK team jouw droombeleving in jouw thuis creëert.

Contacteer ons
DRJ 8427 klein 2
DRJ 8400 HDR Klein

Haarden toonzaal

Een huis is een plek waar je je thuis moet kunnen voelen, een plek die gezelligheid moet uitstralen … Voor ons wordt een huis pas een thuis met de gezellige warmte van een haard. Je kan het je misschien al wel inbeelden, dat gevoel van thuiskomen na een lange werkdag om tot rust te komen voor de flakkerende vlammen. We maken een afspraak om naar jouw wensen te luisteren. En in onze toonzaal tonen wij jou alle mogelijkheden voor haarden. Ons gesprek resulteert in een mooi 3D ontwerp, een gedetailleerde offerte en een planning, zodat je binnenkort kan genieten aan jouw gezellige haard.

background 8

Zwembad en tuin

Droom jij ervan om deze zomer na een drukke dag op het werk, een frisse duik in jouw eigen zwembad te nemen ? Kom dan vrijblijvend langs en leg ons uw zwembaddroom voor. We luiteren naar al jouw wensen. En in onze demo tuin met zwembad tonen wij je alle mogelijke opties voor jouw zwembad. Daaruit volgt een mooi ontwerp op maat van jouw tuin, een gedetailleerde offerte en een planning, zodat je binnenkort met het gezin kan genieten van jullie prachtige zwembad. Een eigen zwembad maakt jouw staycation de mooiste vakantie ooit !

5/5

Ik heb zeer graag samengewerkt met de mensen van FIK. Ze gingen professioneel te werk, waren geduldig en werkten zeer goed samen met mijn eigen aannemers. Ik ben zeer tevreden van de keuze van de haard ook. Kortom : perfect !

FikOpening 2

Interesse of een vraag?

Wij kunnen alles van A tot Z verzorgen. Zowel voor de haarden als voor de zwembaden. Voor elk onderdeel beschikken wij over uitstekende vakmensen. Dus aarzel niet en maak snel een afspraak in onze toonzaal. Of contacteer ons voor bijkomende informatie via het nummer 092304403 of via haarden@fik.be of zwembaden@fik.be . Tot gauw !