Zorg zelf voor de nazomer met deze 5 tips.

Herfst. Je wil zoveel mogelijk tijd op je terras doorbrengen, maar het Belgische weer steekt daar een stokje voor. Er zijn gelukkig enkele manieren om zelf je nazomer te maken.

1. Zet een stevige partytent of parasol op

In Belgiƫ is de eerste stap altijd een dak boven je hoofd. Zo kan je gezellig blijven zitten wanneer het begint te druppelen. Is er wat wind? Kies dan een verwarmingsparasol.

2. Steek de vlam in je buitenhaard

Als de temperaturen afnemen, zorg je beter zelf voor warmte. Met een mobiele gashaard verwarm je jouw terras met een druk op de knop. Een designhaard brengt nog extra gezelligheid mee.

3. Nestel je in je buitenzetel

Een boek lezen, een film kijken op je tablet, een aperitiefje drinken, het is fijn als je dit in de tuin kan doen. Met een comfortabele zetel en een dikke trui zit je tot eind oktober te genieten van de kleurenpracht die de herfst met zich meebrengt.

4. Zet de bloemetjes buiten

Bloemen worden met de lente geassocieerd. Sommige wachten echter tot de herfst om hun mooiste kant te tonen. De hemelsleutel, wilgbladige zonnebloem of guldenroede bezorgen je een kleurrijke tuin tot november.

5. Plaats je tuin in het licht

Vergeet niet dat het al vroeger donker wordt. Met enkele lichtbronnen in de tuin is dit verholpen. Sfeervolle verlichting creƫert meer gezelligheid dan felle lampen. Zo zie je de vlammen van de designhaard die je warm houdt. Bovendien verdwijnen de insecten nu stilaan, wat je avonden aangenamer maakt.
Geen reden dus om de tuinmeubelen al naar het tuinhuisje te verplaatsen. Blijf nog even genieten, het zal lang genoeg winter zijn.

Andere artikelen

Actiemaand van 1 tem 31 maart

Wij nodigen u en uw partner van harte uit op onze opendeurdagen, gekoppeld aan onze expo PIQURE waar u het nieuwe werk kan ontdekken va…
Read more >

Ontdek onze Mini Pools op de Belgian Pool Day 12 maart 2022

We hebben alvast deze Fijiplunge in ons assortiment mini pools die speciaal ontworpen zijn voor de stadstuin. Binnenkort bieden wij ook kwal…
Read more >

Energiezuinige zwembaden

Onze zwembadtechnologie is uiterst energiezuinig. Via een PLC sturing zorgen wij ervoor dat de warmtepomp draait wanneer dat het voordeligst…
Read more >