Zorg zelf voor de nazomer met deze 5 tips.

Herfst. Je wil zoveel mogelijk tijd op je terras doorbrengen, maar het Belgische weer steekt daar een stokje voor. Er zijn gelukkig enkele manieren om zelf je nazomer te maken.

1. Zet een stevige partytent of parasol op

In Belgiƫ is de eerste stap altijd een dak boven je hoofd. Zo kan je gezellig blijven zitten wanneer het begint te druppelen. Is er wat wind? Kies dan een verwarmingsparasol.

2. Steek de vlam in je buitenhaard

Als de temperaturen afnemen, zorg je beter zelf voor warmte. Met een mobiele gashaard verwarm je jouw terras met een druk op de knop. Een designhaard brengt nog extra gezelligheid mee.

3. Nestel je in je buitenzetel

Een boek lezen, een film kijken op je tablet, een aperitiefje drinken, het is fijn als je dit in de tuin kan doen. Met een comfortabele zetel en een dikke trui zit je tot eind oktober te genieten van de kleurenpracht die de herfst met zich meebrengt.

4. Zet de bloemetjes buiten

Bloemen worden met de lente geassocieerd. Sommige wachten echter tot de herfst om hun mooiste kant te tonen. De hemelsleutel, wilgbladige zonnebloem of guldenroede bezorgen je een kleurrijke tuin tot november.

5. Plaats je tuin in het licht

Vergeet niet dat het al vroeger donker wordt. Met enkele lichtbronnen in de tuin is dit verholpen. Sfeervolle verlichting creƫert meer gezelligheid dan felle lampen. Zo zie je de vlammen van de designhaard die je warm houdt. Bovendien verdwijnen de insecten nu stilaan, wat je avonden aangenamer maakt.
Geen reden dus om de tuinmeubelen al naar het tuinhuisje te verplaatsen. Blijf nog even genieten, het zal lang genoeg winter zijn.

Andere artikelen

Actiemaand van 15 oktober tem 15 november

Wij nodigen u en uw partner van harte uit op onze opendeurdagen, gekoppeld aan onze expo CRUST waar u het nieuwe werk kan ontdekken van…
Read more >

Bouwverlof van 12 juli tem 2 augustus

Tijdens het bouwverlof van 12 juli tem 2 augustus blijven wij open op afspraak. Aarzel niet en contacteer ons via 09 230 44 03 of via info@f…
Read more >

Actiemaand 15/2 tot 15/3/2021

Beste Fik klant, Ook dit voorjaar nodigen wij jou en jouw partner van harte uit op onze opendeurdagen, je kan er onze toonzaal en onze gloed…
Read more >