DRJ 8509

Losstaande houthaard

Casita 55, een prachtige stijlvolle B&B in Sint-Martens-Latem, koos voor een Barbas Box om de ontvangstruimte nog gezelliger te maken.  Het eenvoudige ontwerp van een Box past in elk interieur, van klassiek en rustiek tot modern en hedendaags. Ook in deze serre, omringd door prachtige natuur, past deze box uitstekend.

DRJ 8618

Details over het project

Bij elke haard hoort ook een aangepaste schouw. Zeker bij een houthaard is het geen sinecure een goed trekkende schouw te hebben. De keuze van de schouw hangt niet alleen af van het toestel maar hangt ook sterk af van de gebouwen en bomen rondom rond. In deze mooie setting werd gekozen voor een rookgasventilator. Zo konden we een torenhoge schouw vermijden. In samenwerking met de dakwerker van de eigenaar, werd de dakdoorvoer perfect uitgevoerd om een optimaal resultaat te bekomen. Het uitzicht blijft mooi in evenwicht en het hout uit de tuin wordt verbrand in de gietijzeren kachel zodat er een knusse sfeer is in de prachtige ingerichte serre.

 

5/5

Ik heb zeer graag samengewerkt met de mensen van FIK. Ze gingen professioneel te werk, waren geduldig en werkten zeer goed samen met mijn eigen aannemers. Ik ben zeer tevreden van de keuze van de haard ook. Kortom : perfect !

Haarden en kachels met pit

Warm, gezellig en aangenaam
Rectangle 51

Download inspiratieguide

Ontvang onze inspiratiegids meteen in je mailbox.