Beau Global Fires

Losstaande gashaard

Via mijn architect maakte ik kennis met Fik. En jawel, ik ben verkocht: niet alleen hun kantvriendelijke communicatie en professionele projectopvolging, maar ook hun kwalitatieve producten zijn een topvermelding waard. Mijn nieuwe gashaard zorgt voor gezelligheid in mijn bureau zonder te vervallen in een al te relaxte sfeer. Er moet tenslotte gewerkt en gestudeerd worden :-)!

Details over het project

Mijn werk als studiecoach vereist een specifieke omgeving. Dagelijks ontvang ik kinderen, jongeren en volwassenen die willen “bij”leren. Van de traditionele bijles tot de one-to-one professionele taalopleiding, ik doe het allemaal met hart en ziel. Ik wilde mijn vaklokalen dan ook met dezelfde passie inrichten. Een studiesfeer creëren zonder daarbij aan behaaglijkheid in te boeten. Het moet leefbaar blijven, mijn jonge klanten zitten al de hele dag op school; bij mij komen ze thuis.

 

5/5

Via mijn architect maakte ik kennis met Fik. En jawel, ik ben verkocht: niet alleen hun kantvriendelijke communicatie en professionele projectopvolging, maar ook hun kwalitatieve producten zijn een topvermelding waard.

Haarden en kachels met pit

Warm, gezellig en aangenaam
Rectangle 51

Download inspiratieguide

Ontvang onze inspiratiegids meteen in je mailbox.