IMG 3011

Hanghaard Bellfires op propaangas

De familie Beelen wou hun eetkamer aangenamer maken om gezellig samen te komen met het gezin. Binnenhuisarchitect Tinel twijfelde niet en schakelde FIK in voor een kleine haard met heel veel gezelligheid. De box van Bellfires werd in een een zwart stalen omkasting gestoken, en de wand achter de haard kreeg een gouden gloed door een prachtig behang. Het geheel toont stijlvol maar vooral ook heel gezellig en warm.

F1 BOX Gas Panorama 45 45 hangend 1 1440x1080 1

Details over het project

De vrijstaande villa staat ver van de straat en wordt verwarmd op propaangas. Dat is voor Bellfires geen probleem aangezien zij de haard op maat van de klant maken, en de haard afstemmen op een verbranding van propaan. De FIK techniekers zijn CERGA geschoold voor zowel aard- als propaangas en konden dus ook de nodige leidingen leggen, zonder dat er nog een bijkomende externe keuring op diende te gebeuren.

 

5/5

Wat vroeger een donkere eetkamer was, is vandaag onze favoriete plaats in huis ! De haard regelt de temperatuur automatisch en zorgt ervoor dat we kunnen genieten van het vlammenspel. De techniekers van FIKĀ  hebben dit werk snel en proper uitgevoerd. Wij zijn erg tevreden van de fijne samenwerking.

Haarden en kachels met pit

Warm, gezellig en aangenaam
Rectangle 51

Download inspiratieguide

Ontvang onze inspiratiegids meteen in je mailbox.